02-11-08

Hoogtepunt

Het hoogtepunt van het jaar. Dat is het ongetwijfeld. En zo jammer, dat het niet vaker is. Of misschien toch liever niet. Dat maakte het minder speciaal natuurlijk.

De opening. Nog zoiets leuks. Heel speciaal voor auteurs, uitgevers en sympathisanten. Lekkere hapjes en drankjes en hele leuke gesprekken. Hier en daar een bekend gezicht. Andere bekende gezichten spelen verstoppertje en vind je niet. Het is wat het is.

En dan het "echte" werk. Zitten op een stoeltje aan de andere kant van de tafels. Mensen als een langzame bonte zee voorbij zien stromen. De ene keer al wat meer bevolkt dan de andere keer. Mensen bekijken, zien hoe ze vlug een bladwijzer meegrissen zonder je aan te kijken, alsof ze bang zijn voor ... Ik weet het eigenlijk niet. Anderen slaan dan weer opgewekt een praatje. Een paar heel leuke fans komen op bezoek. Een feit waarvan zij en ook ik een tijdje sprakeloos zijn. Gelukkig zijn er boeken vol woorden.

Maar het allerleukste? Dat is Zus die naast mij zit. Die heel gezellig gek doet met een gekke hoed, die zomaar samen met mij een heel nieuw boek zit te bedenken op nog geen vijf minuten (en het dan nog ziet zitten ook :-), gezellig samen ons broodje knabbelen, uitpuffen van de stress van de lezing - die ook fantastisch was - uitleg geven over lezingen aan geïntrigeerde juffen, spontaan in de lach schieten als er weer iemand op ons af komt met een welgemeend: "Aha, de Inges!"

Zus, je bent er één uit duizend en ik wil nooit meer signeren zonder jou!

Inge M.

mingebingeklein

22:51 Gepost door Inge&Inge in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Jullie hebben elkaar echt wel gevonden. Zo wordt schrijven iets minder eenzaam.

Gepost door: veerle | 03-11-08

Hallo, Inge en Inge.
Ik heb aan jullie liggen denken afgelopen weekend. 't Is al jaaaaaaren dat ik graag nog eens een keer naar de boekenbeurs zou komen, maar ook dit jaar was dat helaas niet mogelijk (ben nog niet zo lang ontslaan uit het ziekenhuis en moet nog wat herstellen). Anders was ik jullie vast en zeker ne keer goeiendag komen zeggen!

Gepost door: Kaatje | 03-11-08

Wat fantastisch om dit samen te kunnen beleven!

Aan Inge B... je haar is prachtig!!! Je staat er beeldig mee!

Gepost door: Zij | 04-11-08

Dag Inges,

Veel plezier al gehad op de boekenbeurs?
veel plezier nog met de rest.

groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 04-11-08

zussen Ben blij met nog een dochter erbij.
jullie lijken wel zusen ook.

Gepost door: omaatje | 05-11-08

De commentaren zijn gesloten.